Gör din smartphone unik

Att smartphones blir allt populärare är ingen nyhet. Du är säkert själv ägare till en eller så äger några personer i din närhet en. Du ser dem egentligen överallt; hemma, på tunnelbanan och på jobbet. I en artikel från Norrländska socialdemokraten presenterades följande:

”Ericsson undersöker kontinuerligt hur människor över hela världen använder smarta telefoner och surfplattor. När det gäller smartphones finns det många likheter mellan länderna, men också en del som skiljer. Amerikanerna har till exempel sina toppar tidig och sen kväll medan flest svenska smartphone-ägare (71 procent) är uppkopplade under lunchen.”

Det konstateras också att svenskarna börjar bli helt beroende av sina smarta telefoner. Många kollar såväl sociala medier som sin mail direkt när de vaknar och det är även det sista många kollar innan de går och lägger sig.

Stick ut ur mängden

För att sticka ut i mängden och för att göra din smartphone unik kan du köpa mobilskal från Fyndiq. Det finns massor av olika skal och skärmskydd att välja emellan oavsett vad du har för tyckte och smak. Det finns skal i gälla färger, dova färger, skal som glittrar och skal som representerar dina intressen. Du hittar även mobilskydd i form av läderfodral och extra skärmglas. Du kan såklart köpa flera olika som du sedan kan variera efter humör. Din telefon blir då lite roligare samtidigt som den skyddas mot repor och stötar. Dessutom är det bra att ha en unik telefon när du umgås med personer som har samma modell som dig. På så vis slipper ni blanda ihop era telefoner.

Scroll to top