iPhone 11 Pro – därför heter den så

Senaste iPhone telefonen på marknaden är nummer 11 som finns i en Pro-version. Men vad är egentligen skillnaden mellan en vanlig iPhone 11 och en iPhone 11 Pro? Här hittar du svaret.

För första gången har en av iPhones telefoner fått suffixet ”Pro” i namnet och det är ingen mindre än den senaste telefonen: iPhone 11 Pro det handlar om. Så vad är det då som gör denna telefon till en proffstelefon kan man fråga sig. Är det för att det är den bästa mobilen för gamers eller är det för att kameran på denna är bättre än på 11:an utan suffixet? Båda svaren är faktisk korrekta.

Tekniskt bättre telefon

Det är lätt att tro att Pro-versionen är en marknadsföringsgimmick utan betydelse som bara ska få telefonen att låta häftigaste än sina Plus-föregångare, men det är faktiskt skillnad. Varför just modell nummer 11 i raden av iPhones har fått ett litet Pro i namnet har att göra med hur denna telefon faktiskt är tekniskt bättre än vanliga 11:an. Bland annat skriver MacWorld att kameran är mer högupplöst och har en kontrastrik oled-skärm, den har en extra kamera på baksidan, chassit är i rostfritt stål, du får 1 GB extra arbetsminne och så får du en snabbare laddare. Sammanfattat är denna telefon alltså snäppet proffsigare – vilket namnet avser att spegla.

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y

Scroll to top